Waardevolle content publiceren is een must voor ondernemers

Op een regenachtige dinsdag ontmoeten wij Eric van Hall in Noordwijk. Eric raakte in 1995 gefascineerd door de kracht van internet en had al snel in de gaten dat daar heel veel kansen lagen (en liggen) voor ondernemers. Hij richtte Mediaweb op en opende later CopyRobin. Via CopyRobin verzorgt Eric met zijn team webredactie en copywriting voor bedrijven.

We vallen met onze neus in de slagroomtaart want Eric blijkt jarig te zijn. Het wordt dus een podcast met een feestelijk randje. Als je de podcast beluistert kun je niet anders dan concluderen dat Eric zich bij het produceren en consumeren van content als een vis in het water voelt. En laat het daar nou ook allemaal ooit begonnen zijn: in het water. Hoe dat precies zit legt hij uit in onze podcast.

Voortrekkersrol

In 1995 liep hij al voorop om mensen mee te trekken en die voortrekkersrol vervult hij eigenlijk nog steeds. Maar wat doet Eric dan? Hij helpt ondernemers en marketeers verder te komen met hun werk. “De ontwikkelingen gaan zó snel dat het delen van kennis eigenlijk de enige manier is om het een beetje bij te houden”, zegt hij in de podcast. En: “ik breng graag efficiëncy aan in het proces”.  

LinkedIn

Op het gebied van social media is LinkedIn favoriet. Zo beschrijft hij in een van zijn blogs hoe hij LinkedIn inzet voor zijn marketing en sales. Het verbaast ons dan ook niet dat Eric graag luistert naar de podcast LinkedInformed van de britse Mark Williams. In onze podcast vertelt hij ook waar hij zich groen en geel aan ergert en geeft hij tips aan ondernemers die wel graag waardevolle content willen publiceren maar niet weten waar te beginnen. 

Boekenlijst

Om jou te helpen stelt Eric graag een lijst met boeken beschikbaar die je vooruit helpen als het gaat om modern verkopen met behulp van social media en contentmarketing. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een berichtje te sturen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. maar je kunt Eric natuurlijk ook via LinkedIn benaderen.

 

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com