Laten we het eerst even hebben over jou. Jij bent ondernemer en jij vindt het belangrijk dat jouw bedrijf, jouw product, jouw dienst gezien wordt en gevonden wordt. En gelijk heb je!
En laten we het nu dan even hebben over mij. Ik wil niets liever dan jou helpen bij het verbeteren van jouw zichtbaarheid en vindbaarheid.

Veel ondernemers die ik spreek weten wel wat er moet gebeuren maar het komt er gewoon niet van om ideeën verder uit te werken en te concretiseren. Ze hebben behoefte aan een klankbord, een coach. Iemand met wie ze even lekker kunnen sparren. Onder het genot van een kop thee (of koffie) gaan we dan samen een uurtje (of 2) zitten. Met een frisse blik en bruisend van de energie gaan ze daarna weer lekker aan de slag.

Dat kan ik voor jou ook doen. Na zo’n sessie zet ik de zaken die we besproken hebben voor je op een rijtje en ontvang je een handige to-do-list zodat jij weer vooruit kunt.

Je mag me ook inzetten als tekstschrijver of contentproducer; beschouw mij maar als jouw virtual assistant op het gebied van PR en communicatie. Het idee dat je er zelf even geen omkijken naar hebt en weet dat er ondertussen toch hard gewerkt wordt aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Hoe lekker is dat?

kitty profiel 2016.jpg

 

Ik ben Kitty Joachems. Ik krijg energie van het produceren van content die sprankelt. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou als ondernemer bezighoudt en welke knelpunten jij tegenkomt. Door mijn vastberadenheid en creativiteit vind ik voor elke uitdaging (lees: probleem) een oplossing op maat. Dat ik daarbij kan terugvallen op een uitgebreid netwerk van experts en professionals zorgt ervoor dat ik verbindingen kan leggen die jou goed van pas komen.

Ik heb in totaal zo’n 20 jaar “voor een baas” gewerkt. De ene helft van die tijd als directiesecretaresse, de andere helft als medisch secretaresse van de internist/oncoloog in het ziekenhuis.
Ik werkte mee aan de zichtbaarheid en het imago van het bedrijf waar ik op dat moment voor werkte. Mijn kennis en kunde op het gebied van PR en Communicatie zette ik op allerlei manieren in.

In 1991 kwam ik per toeval bij de lokale radio-omroep van de gemeente Wouw terecht. Wat begon als een hobby is inmiddels een serieuze en superleuke vrijwilligersfunctie bij Omroepstichting ZuidWest, de streekomroep voor de gemeenten Roosendaal, Woensdrecht en Bergen op Zoom.
Hier speel ik een rol bij de zichtbaarheid en vindbaarheid van de gasten die ik interview op radio en tv.

Bij de omroep in Wouw leerde ik Paul kennen. We maakten samen radioprogramma’s en al snel bleek dat er niet alleen radiogolven door de ether vlogen, er zaten ook wel wat vonkjes bij. In 1994 zijn we getrouwd. We hebben een dochter en een zoon (die overigens ook zowel voor als achter de schermen veel bezig zijn met media).

Op 23 april 2014 kwamen al die lijnen samen bij de officiële start van Klemtoon Media. 

 

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com