Masterclass Podcasten voor gemeenten en overheidsinstellingen

Datum

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Op dinsdagmiddag 14 juni geven wij een geweldige online masterclass met de titel “podcasten voor gemeenten en overheidsinstellingen”

De masterclass is, je raadt het al, voor gemeenten en overheidsinstellingen 😉

Waarom deze masterclass?

Wij geven deze masterclass omdat we merken dat medewerkers bij gemeenten en overheidsinstellingen worstelen met vragen als “hoe zorg ik dat de afstand tussen ons en onze inwoners kleiner wordt” en “hoe betrek ik inwoners actief bij ons beleid?.”

Met een podcast bouw je een vertrouwensband op

Wij weten dat podcasten daar flink aan kan bijdragen. Het is een laagdrempelige manier om een vertrouwensband op te bouwen en elkaar beter te leren kennen. Wat je dan moet weten is
– hoe start ik met podcasten, wat heb ik daarvoor nodig?
– hoe zet ik mijn podcast zó in dat het ook daadwerkelijk bijdraagt aan het verkleinen van de afstand tot de inwoner?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens de masterclass.

Haal àlles uit je podcast

Je ontdekt ook dat jouw podcast een rijke bron is voor andere content en media-uitingen. In de masterclass laten we jou zien hoe je àlles uit je podcast haalt wat erin zit.

Schrijf je in!

Schrijf je hier in. En zet ‘m alvast in je agenda: dinsdagmiddag 14 juni om 13.30 uur. Online masterclass ‘podcasten voor gemeenten en overheidsinstellingen.’

Na inschrijving ontvang je regelmatig podcast tips in jouw mailbox. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ons Privacy Statement.

Meld je aan en ontvang ons whitepaper 'Impact maken met een zakelijke podcast'

Je ontvangt regelmatig podcast tips in jouw mailbox. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ons Privacy Statement.

Meer
Blogs