Met onze podcaststrategie zet je snel en gemakkelijk de eerste stap
Daarom is een podcaststrategie onmisbaar

Delen:

We hebben een nieuwe podcast voor jou klaargezet in jouw favoriete podcastapp. De podcast heeft als titel Waar moet je beginnen als je wil gaan podcasten? Ons advies? Begin bij het begin ….. 😉 Duh. Begin met een podcaststrategie.

We bedoelen daarmee dat een podcast alleen het gewenste resultaat oplevert als je begint met het vastleggen van je podcaststrategie. Als je weet wat je wil bereiken met je podcast dan wordt het al een stuk gemakkelijker om te bedenken welke inhoud daar bij past.

Podcaststrategie

Dat is makkelijk gezegd. Maar hoe pak je dat aan? Hoe ziet een podcaststrategie eruit. Waar moet je dan aan denken? En hoe weet je of je op het goede spoor zit? Daar kunnen wij jou bij helpen.

Pionieren

Wij hebben inmiddels meer dan dertig jaar ervaring met het maken van radioprogramma’s. Met die ervaring zijn wij in 2016 aan het pionieren geslagen in het Nederlandse podcastveld. Of zeg maar gerust: open vlakte. Want dat veld was nog behoorlijk leeg. Voor ons was snel duidelijk hoe je dat nou aanpakt, zo’n podcast maken. Dus dat podcasten onder de knie krijgen was zo gepiept. Maar dat is ook niet zo gek met al onze audio-ervaring.

Laat geen (podcast)kansen liggen

Als je die ervaring niet hebt dan is het nog best een klus om uit te zoeken hoe dat dan werkt. En wat gebeurt er dan? Je wil wel podcasten maar het geeft gedoe. En het zakt weg naar een plekje ergens in de onderste helft van jouw virtuele stapel werk.


NEEEEEEEEE!!!!

Dat is zo zonde. Je laat daarmee echt kansen liggen. Je hoeft ons maar te bellen en hoppaaa, twee ervaren, enthousiaste podcastmakers staan klaar om voor en met jou een fantastische podcaststrategie neer te zetten.

Resultaatgericht podcastplan

Dat doen we in één sessie die jou slechts een paar uurtjes van je tijd kost. Aan het begin van zo’n sessie lijkt het een wirwar aan wilde plannen, uiteenlopende onderwerpen, thema’s, ideeën en wensen. Maar maak je geen zorgen. Voor ons zijn de grote lijnen meteen duidelijk. En een paar uur later is die wirwar aan informatie netjes geordend in een resultaatgericht podcastplan, een uniek format, overzichtelijke scripts en opnameschema’s. Met deze complete podcaststrategie kun je direct aan de slag in de praktijk.

Dus bel ons even op of, nog makkelijker, ga naar ons contactformulier. In één klik beschik je over twee keer dertig(!) jaar ervaring en een heleboel podcast-enthousiasme 🙂

Hier beluister je de podcast “waar moet je beginnen als je wil gaan podcasten?”

Meld je aan en ontvang ons whitepaper 'Impact maken met een zakelijke podcast'

Je ontvangt regelmatig podcast tips in jouw mailbox. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ons Privacy Statement.

Meer
Inspiratie