Over ons

Klemtoon Media - wij verbeteren jouw zichtbaarheid

Wij zijn Kitty en Paul Joachems. We zijn getrouwd, hebben samen 2 kinderen, een kat en een PR-bureau met podcastexpertise: Klemtoon Media.

Podcasten is voor ons een manier om ons netwerk uit te breiden, dichter bij onze doelgroep te komen, kennis te delen en onze eigen kennis te verrijken.

Dat gunnen we jou ook!! 

Het gekke is dat wij pas sinds een jaar of 3 actief aan het podcasten zijn maar dat we 30 jaar geleden al begonnen met het maken van radioprogramma’s.

We vinden het leuk om anderen een podium te geven om hun verhaal te vertellen. We hebben in al die jaren heel veel mensen voor onze microfoon gehad. Politici, ondernemers, vrijwilligers van verenigingen, jongeren, ouderen, mannen, vrouwen, succesvol, minder succesvol, rijk, arm, bekende Nederlanders, onbekende Nederlanders, Belgen, Italianen, Mexicanen en 1 Russische acrobaat uit het staatscircus. Die geen woord Engels sprak maar met behulp van jus d’orange en wodka ons in zijn caravan wel de oren van het hoofd kletste. Geen idee wat ie allemaal zei maar we hebben die avond ontzettend gelachen.

We werkten allebei in loondienst (in heel andere branches) en zeiden regelmatig tegen elkaar “konden we hier maar ons beroep van maken”.

In 2014 startten we met Klemtoon Media. Een PR-bureau. We hielpen onze klanten met het produceren van alle soorten content. BEHALVE PODCAST. Het kwam niet in ons op. Gelukkig viel kort daarna het kwartje en gingen we podcasts maken voor onszelf. Maar we traden er niet (genoeg) mee naar buiten.

En toen, op een goeie dag, zeiden we tegen elkaar “hoe kan het dat we al zo lang radio maken, interviewen, audio inzetten, reportages maken, verhalen vertellen, anderen hun verhaal laten vertellen en daar in ons bedrijf bijna niks mee doen? Terwijl we dit het allerleukste vinden. Hier krijgen we energie van, dit is onze passie, we hebben zó veel kennis en ervaring te delen”. 

Dat was het moment waarop we anderen gingen helpen met het maken van podcasts. Door hen te inspireren, trainingen te geven, en/of (een deel van) het podcastproces uit handen te nemen. De beste beslissing ooit!

Wil jij nou ook eens ervaren hoe het is om te podcasten? Vraag je je af of podcast wel bij jou past? Ben je gewoon nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij vinden het leuk om van je te horen!

Klemtoon Media

Podcastbureau

Klemtoon Media - Kitty Joachems
Kitty JoachemsEigenaar

Podcasten is zó leuk om te doen en het heeft ook nog eens een positief effect op je zichtbaarheid. Ik ben er van overtuigd dat iedereen podcast zakelijk kan inzetten. Voor de een is dat een podcast in verhalende vorm, voor de ander als lesmateriaal. Zelf vind ik interviewen het allerleukste. Over welk onderwerp dan ook. Ik ben nieuwsgierig en als de microfoons aan staan durf ik dingen te vragen die ik in een "gewoon" gesprek niet zo snel zou vragen. Wil je vrijblijvend sparren over de podcastmogelijkheden voor jou? Laat het me weten. Ik vind het leuk om van je te horen!

Paul JoachemsEigenaar

Bij het verbeteren van je zichtbaarheid denk je misschien niet meteen aan een podcast. Toch is dat een hele goede manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van een groot publiek. En als je die podcast dan ook nog goed weet te promoten vergroot je je bereik en bouw je flink aan je naamsbekendheid. Wil je vrijblijvend sparren over wat podcast voor jou kan betekenen? Wil je een audiostrategie uitstippelen? Of wil je jouw podcasts in de etalage zetten? Ik denk graag met je mee.

Laat je inspireren in een gratis gesprek met Kitty Joachems.

Ontdek hoe jij podcast kunt inzetten om een band op te bouwen met je doelgroep, je bereik te vergroten en je zichtbaarheid te verbeteren.
Klik hier en meld je aan voor een gratis gesprek.