Over ons

Klemtoon Media - wij verbeteren jouw zichtbaarheid

Als podcastexperts helpen wij politici, (semi)-overheidsinstellingen en ondernemers met het vertellen van hun verhaal. In onze zichtbaarheidstrainingen ontdekken zij de kracht van free publicity. Door hun verhaal te vertellen en te promoten op de juiste plaats, de juiste manier en het juiste moment verbeteren ze hun online en offline zichtbaarheid en weten ze hun doelgroep te bereiken en te raken.

Klemtoon Media

Hét PR-bureau met podcast expertise

Klemtoon Media - Kitty Joachems
Kitty JoachemsEigenaar

Jouw verhaal vertelt wie jij bent en waar je voor staat. Daarmee overtuig je mensen om voor jou te kiezen. Je publiceert jouw verhaal op social media, je vertelt het in een podcast, video of blog, tijdens een netwerkbijeenkomst vertel je wie je bent en wat je doet en je geeft interviews aan journalisten. Het zal je niet verbazen dat elk medium vraagt om een andere manier en vorm van vertellen. En juist dat maakt het zo lastig. Want hoe zorg je er nou voor dat het jóuw verhaal blijft? Hoe gebruik je jouw verhaal in al je uitingen? Daar help ik je graag mee.

Paul JoachemsEigenaar

Bij het verbeteren van je zichtbaarheid denk je misschien niet meteen aan een podcast. Toch is dat een hele goede manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van een groot publiek. En als je die podcast dan ook nog goed weet te promoten vergroot je je bereik en bouw je flink aan je naamsbekendheid. Wil je vrijblijvend sparren over wat podcast voor jou kan betekenen? Wil je een audiostrategie uitstippelen? Of wil je jouw podcasts in de etalage zetten? Ik denk graag met je mee.

Laat je inspireren in een gratis gesprek met Kitty Joachems.

Ontdek hoe jij podcast kunt inzetten om een band op te bouwen met je doelgroep, je bereik te vergroten en je zichtbaarheid te verbeteren.
Klik hier en meld je aan voor een gratis gesprek.