Sprankelende Content Sessie

Sprankelende Content Sessie

Overkomt het jou ook? Je knippert met je ogen en hoppa, er is weer een week voorbij. En wéér was je voor alles en iedereen aan het werk maar het kwam er niet van om content voor jezelf te maken.

En dat is toch een beetje jammer (zacht uitgedrukt). Want jouw content is een van de manieren waarop je je zichtbaar maakt. Een goede post op social media kan de opening zijn van een interessant gesprek. Met een blog op jouw website laat je jouw kennis zien. Door jouw content leren mensen jou steeds een beetje beter kennen.

Goede content draagt bij aan jouw vindbaarheid en aan jouw succes.

Je kunt dus nooit teveel content maken. Maar jij maakt veel te weinig content. En dat weet je wel. Maar je kunt niet anders. Want er zijn nog zoveel andere zaken te doen. Trouwens….. àls je dan een keer tijd hebt voor content dan heb je geen flauw idee waar je het over zou moeten hebben. En in het beste geval heb je wel een onderwerp maar krijg je het niet fatsoenlijk verwoord. “Bekijk het maar met je content”, denk je. En je gaat over tot de orde van de dag.

Goed nieuws: vanaf nu zijn wij jouw stok achter de deur.

Want wij organiseren een Sprankelende Content Sessie.

Een wat?

Ja, je leest het goed. Een Sprankelende Content Sessie. Een ochtend of middag waarin jij (en nog een paar andere gelijkgestemden) content maakt die sprankelt. Dat wordt leuk. En nuttig.

Dat gaat zo…. wij regelen een ruimte op een inspirerende locatie. We serveren je koffie en thee. En iets lekkers. Want met een knorrende maag wordt het geen sprankelende content maar rammelende content. Dat moeten we niet hebben.

Je brengt je eigen laptop mee en wat schrijfmateriaal en verder niks. Je zet je telefoon op het vliegtuig en je sluit je even lekker een paar uurtjes af voor de buitenwereld.

Aan het begin van de sessie geeft Kitty je wat nuttige tips en een dosis inspiratie. En dan begin je.  Lekker praktisch aan de slag. Wàt voor content je maakt is aan jou. Een videoscript, een blog, 20 Facebook-posts voor de komende maand, een e-boek, 10 instaposts voor de komende weken of een persbericht. Het kan allemaal. Kitty is er om je te begeleiden als je dat nodig hebt. Loop je vast? Wil je even sparren over het onderwerp? Kun je niet de juiste woorden vinden of heb je andere praktische hulp nodig? Vraag het aan Kitty 🙂

Aan het eind van de sessie heb je sprankelende content gemaakt voor de komende tijd. In het beste geval heb je de content ook al gepubliceerd waar dat moet en ingepland waar dat kan. Heb je daar de komende tijd lekker geen omkijken naar.

Deelname kost € 98,–, exclusief btw. Het voldane gevoel waarmee je de sprankelende content sessie verlaat krijg je er gratis bij!

De eerstvolgende Sprankelende Content Sessie is op dinsdag 12 november a.s. van 09.30 uur tot 12.30 uur.