Huur podcastapparatuur

Huur podcastapparatuur

Wil je wel podcasten maar wil je (nog) geen podcastapparatuur aanschaffen? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Wij verhuren een mobiele podcast studio. Met deze podcastset kun je met maximaal 4 personen een podcast opnemen.

Je huurt de set al voor € 158,– exclusief btw voor 24 uur.

Inbegrepen is heldere uitleg over de eenvoudig te bedienen apparatuur. Wat je hebt opgenomen sturen we naar je op als mp3-bestand.

Extra’s:

  • Huur via ons een ruimte om je podcast op te nemen. Als je aankomt is de mobiele studio al voor je opgebouwd en deze wordt na afloop ook weer afgebroken. Wij zorgen voor koffie, thee en water en in de ruimte is een flipover, tv met hdmi-aansluiting en castingmogelijkheid. Desgewenst kun je de podcastopnames afsluiten of beginnen met een luxe lunch.
    Wij werken samen met Hotel de Reiskoffer die hiervoor een mooie Podcast Room hebben ingericht.
  • Begeleiding tijdens het opnemen van je podcast. Heb je behoefte aan technische of inhoudelijke begeleiding bij het podcasten? Wij helpen je graag.
  • Wil je na het opnemen van je podcast niet zelf aan de slag met de montage? Geen probleem. Spreek je montagewensen met ons door en wij zorgen dat je de opname, gemonteerd, als mp3 aangeleverd krijgt. Klaar voor publicatie.

Deze extra’s zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Klik hieronder en laat je gegevens achter Wij nemen contact met je op om jouw wensen met je te bespreken.