Podcast workshop

Podcast workshop

Een korte, interactieve workshop die je inzichten geeft in het podcastproces.

Overweeg je om te gaan podcasten? Tijdens onze podcast workshop ontdek je wat je nodig hebt en wat je moet weten en kunnen om een succesvolle podcast te starten. De workshop is interactief en resultaatgericht en geschikt voor iedereen die snelle stappen wil zetten.

Je hoeft niet technisch onderlegd te zijn om deze workshop te kunnen volgen.

De workshop duurt maximaal 3,5 uur en wordt gehouden op een inspirerende locatie.

Investering:
de kosten bedragen € 98,–, per persoon exclusief btw.

Klantervaringen:

Mijn allereerste podcast staat online. Dit had ik niet kunnen bedenken een aantal maanden geleden. Het waren Kitty en Paul Joachems van Klemtoon Media die mij inspireerden om een podcast te gaan maken. Ze hielpen mij ontzettend goed op weg. Kijk een microfoon vast houden dat lukt wel, maar hoe werkt dit verder. Welke apparatuur / programma’s / wat wel – wat niet enz. Ze gaven me tips, ook nadat ik de workshop al gehad had, hielden we contact en hielpen ze mij verder. Kitty en Paul bedankt. Klemtoon Media als ‘t om podcasten gaat! Mijn allereerste podcast; https://lnkd.in/gN4EMig
— Marco Schillemans, Schillemans Present

We geven deze workshop in het hele land. Laat je gegevens achter via onderstaande knop en wij laten je weten wanneer de eerstvolgende workshop in jouw buurt plaatsvindt.
Liever incompany of nieuwsgierig naar onze voordelige groepstarieven? Klik ook dan op de knop hieronder. Wij nemen snel contact met je op.