Zo schrijf je een podcast script

Zo schrijf je een podcast script

Een podcast script geeft je houvast tijdens het opnemen van je podcast. Door een script te schrijven denk je vooraf na over de inhoud van je podcast. Met dat script heb je overzicht over wat je op welk moment in de podcast wilt gaan zeggen. En dat geeft je zekerheid tijdens het opnemen van je podcast. Bovendien is het een handige leidraad tijdens de montage.

Hoe schrijf je een goed script en waar moet je bij het schrijven van het script op letten? Wij hebben inmiddels al honderden scripts geschreven. Voor verschillende soorten podcasts, over uiteenlopende onderwerpen en voor diverse klanten. Elke podcast is anders maar inmiddels weten wij dat al die podcasts wel iets gemeen hebben: een goed script.

Jij hoeft niet op zoek naar hoe zo’n script eruit moet zien en welke zaken in een script beschreven moeten worden want dat hebben wij al voor je uitgezocht. Wij hebben een template voor je gemaakt die je kunt downloaden. Met dit template schrijf jij een goed script en zorg je voor een logische opbouw van jouw podcast.

Voor slechts € 26,50, exclusief btw ontvang je dit template in jouw mailbox. Om steeds weer te gebruiken voor al jouw toekomstige podcasts. Je krijgt er gratis een uitgebreide audio-uitleg bij waarin we je extra tips en inspiratie geven voor jouw podcast script.

Als je tijdens het opnemen van je podcast steeds vastloopt in je verhaal is de lol er snel vanaf en als je tijdens de montage ontdekt dat je in je podcast vaak in herhaling valt of juist dat ene belangrijke onderdeel van je verhaal per ongeluk hebt weggelaten dan is dat helemaal vervelend. Daarom is een podcast script onmisbaar voor elke podcast maker.

Voordelen van een podcastscript

  • je bouwt je verhaal logisch op
  • je slaat geen essentiële onderdelen over
  • je valt niet in herhaling
  • je voelt je zekerder tijdens het opnemen
  • het is je leidraad voor de montage

Met ons podcast script kun je meteen lekker aan de slag en weet je zeker dat alle onderdelen die in een script horen aan bod komen en dat ze in de juiste volgorde staan. Dat gaat je heel veel tijd besparen bij het opnemen en monteren van jouw podcast.

Vul hieronder jouw gegevens in en klik op betalen. Dan kun je vandaag nog aan de slag met jouw podcast script!

Totaal: € -