Podcast Strategie Pakket

Wil jij de touwtjes in handen hebben bij het produceren van je eigen podcastserie? Of wil je je bestaande bedrijfspodcast naar nieuwe hoogten tillen? Met ons Podcast Strategie Pakket zet je in één sessie een krachtige basis neer voor jouw podcastavontuur.
Microfoons1

Waarom kiezen voor het Podcast Strategie Pakket?

🎙️ Compleet podcastplan:
na de strategiesessie heb je een compleet en volledig podcastplan in handen. Zodat je zeker weet dat je geen enkele stap overslaat bij productie, publicatie en promotie.

🎯 Perfecte aansluiting:
wij zorgen ervoor dat jouw podcast naadloos integreert met de missie, visie, huisstijl en tone of voice van jouw bedrijf. Het wordt een verlengstuk van jouw merk!

🌐 Publieksopbouw:
je trekt niet alleen luisteraars aan, maar bouwt een stevige vertrouwensband op met je publiek. Bovendien bereik je met jouw podcast nieuwe doelgroepen die je met andere content of kanalen niet zou bereiken.

Ons Podcast Pakket is de juiste volgende stap voor jou!

Vrijblijvend kennis maken!

Benieuwd naar de wereld van podcasts? Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking, waarbij we je laten zien wat dit medium te bieden heeft. Of je nu je merk wilt versterken, je expertise wilt delen als professional, of gewoon een enthousiaste luisteraar bent, wij helpen je graag bij elke stap van het podcastproces.

Plan vrijblijvend een afspraak met ons in. 

Podcast Strategie pakket

Met ons Podcast Strategie Pakket zet je in één sessie een krachtige basis neer voor jouw podcastavontuur
  • Strategiesessie
  • Format
  • Thema’s en onderwerpen
  • Script Per Aflevering
  • Gastenlijst
  • Opname- en publicatieschema
  • Promotieplan
  • Hosting
Meer weten? Download het whitepaper 'Impact maken met een zakelijke podcast'

 Je ontvangt regelmatig podcast tips in jouw mailbox. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ons Privacy Statement

Het Podcast Strategie Pakket bestaat uit:

1. Strategiesessie

een diepe duik in jouw podcastdoelen, format, thema's en onderwerpen.

2. Format

samen definiëren we een uniek format dat past bij jouw boodschap.

3. Thema’s en onderwerpen

We stellen een lijst aan relevante thema’s en onderwerpen op die jouw luisteraars aanspreken. Voldoende om elke episode te vullen en te zorgen dat je ook daarna niet zonder inspiratie zit.

4. Script Per Aflevering

Krijg een concreet script voor elke boeiende aflevering.

6. Gastenlijst

tips voor het vinden van de perfecte gasten waarmee je impactvolle gesprekken voert die je podcast naar een hoger niveau tillen.

7. Opname- en publicatieschema

structuur en consistentie voor een vlekkeloze podcastervaring.

8. Promotieplan

je krijgt inzichten en strategieën om je podcast te laten schitteren in de digitale ether.

9. Hosting

twee maanden gratis hosting bij Springcast om je vliegende start te ondersteunen.

Reviews

Fokkelien Boorsma
Fokkelien Boorsma Coördinator marketing en communicatie KienhuisHoving
Lees verder
Na de start van onze podcast Over Recht Gesproken wilden we intern een breed draagvlak voor de podcast creëren. En natuurlijk wilden we een groot luisterpubliek opbouwen. We schakelden Klemtoon Media hiervoor in. Zij hielpen ons met het opzetten van onze podcast strategie en gaven ons veel inzichten en bruikbare tips op het gebied van productie en promotie van onze podcast, zowel intern als extern. Inmiddels sluiten steeds meer collega's aan bij ons podcastteam en worden we door onze luisteraars gevonden en positief gewaardeerd. Klemtoon Media is dan ook echt een aanrader voor iedereen die een podcast wil starten of een extra stap wil zetten. Dank jullie wel!
Michel Werneri
Michel Werneri Marketeer Diervoeding Tak over het FullService Podcast Pakket
Lees verder
Wij wilden beginnen met podcasten voor meer authenticiteit en een betere merkbeleving. Alleen: we hadden geen idee waar te beginnen.Door de strategische en technische ondersteuning van Kitty & Paul hebben we zes geweldige afleveringen opgenomen die we allemaal in één keer "op de band" hadden. Ze worden ontzettend goed beluisterd! Wanneer we weer een nieuwe serie podcasts gaan maken, roepen we zeker de hulp van Klemtoon Media weer in.
Michel Werneri
Michel WerneriMarketing Diervoeding Tak
Lees verder
Voor Diervoeding Tak die de merken Happy Dog, Happy Cat en Goood in de Nederlandse en Belgische markt zetten, is authenticiteit en merkbeleving belangrijk. Podcasten blijkt een sterk middel om een merk of onderneming op een goede manier te positioneren. Alleen hoe pak je dat aan? In Klemtoon Media vonden we een goede partner. Ze namen ons als bedrijf mee in de conceptuele voorbereiding. Wat willen we overbrengen, wie willen we bereiken, hoe bepalen we de juiste uitstraling. Met onze wensen, doelen en behoeften en de kennis en ervaring van Kitty en Paul hebben we een compleet draaiboek gemaakt waar we mee aan de slag konden. En dan blijkt dat er veel bij komt kijken. Ook in de uitvoering konden we steunen op de rust en kalmte die beide ondernemers van Klemtoon Media uitstraalden. Dit maakte dat we alle afleveringen in éé keer “op de band” hadden. Dat scheelt veel tijd en stress. De zes afleveringen die we hebben opgenomen worden (nog steeds) goed beluisterd en wanneer we weer een nieuwe serie podcasts gaan maken roepen we zeker de hulp van Klemtoon Media weer in.

Uitgelichte podcasts