Podcast voor bedrijven

Podcast voor bedrijven

Jouw bedrijf gaat met de tijd mee. Duurzaamheid en innovativiteit zijn belangrijke kernwaarden en dat laat je onder andere zien (en horen) door te kiezen voor een contentvorm die daarbij past. De podcast. 

Wij hebben voor jou in een whitepaper beschreven wat podcasten betekent voor jouw organisatie. Ontvang ‘m gratis in jouw mailbox.

Podcasten is de meest krachtige en duurzame contentvorm

Een bericht op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn is snel weer verdwenen en wordt maar aan een beperkt aantal volgers getoond. Je bent daarbij volledig afhankelijk van het algoritme van het platform. Bij podcasten ligt dat anders. Je neemt zelf de regie in handen door jouw podcast actief onder de aandacht te brengen van je doelgroep via mailings, nieuwsbrieven en ezines.

Het is een duurzame contentvorm omdat een podcast altijd beschikbaar blijft. Het is krachtig omdat een gesproken boodschap veel beter en veel langer blijft hangen.

Podcasten is een onmisbaar onderdeel van jouw strategie. Je komt gemakkelijk bij potentiële klanten aan tafel en je raakt via jouw podcasts in gesprek met jouw doelgroep waardoor je hen nog beter leert kennen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Audio Strategiedag
voor iedereen die snel zelf aan de slag wil met podcasten
Lees meer

Podcast Compleet
voor iedereen die podcasten wil uitbesteden
Lees meer

Podcast & PR
voor iedereen die podcasten én PR wil uitbesteden
Lees meer