Podcasten is zichtbaar zijn met jouw verhaal
Podcasten is zichtbaar zijn met jouw verhaal

Delen:

Iedereen heeft een verhaal. En iedereen wil zichtbaar zijn. Het is de enige manier om op te vallen bij potentiële klanten en kiezers. Hoe tegenstrijdig het misschien ook klinkt: door van je te laten horen in jouw eigen podcastserie laat je jezelf zien. En wij vinden het werkelijk fan-tas-tisch om het verhaal van elke ondernemer, iedere politicus en elk bedrijf te ontdekken en vast te leggen in een podcastserie.

Het gebeurt zó vaak dat mensen aan het begin van een interview tegen ons zeggen “ik heb niet veel te vertellen, hoor”. Gelukkig weten wij hoe we op een vriendelijke manier kunnen doorvragen. En weten we hoe we mensen op hun gemak kunnen stellen. Want voor veel mensen is een interview toch best spannend.

Vertrouwen en verbinding

Al snel valt de spanning weg en wordt het een leuk en informeel gesprek. En dan komen de mooiste verhalen. En al die verhalen zijn ontzettend de moeite waard om te vertellen. Het maakt duidelijk waarom jij bepaalde keuzes maakt, je geeft anderen de kans om jou beter te leren kennen en dat schept vertrouwen en verbinding.

Zichtbaar zijn was nog nooit zo gemakkelijk

Zichtbaar zijn was nog nooit zo gemakkelijk. Want voor het podcasttijdperk waren we overgeleverd aan de grillen van het algoritme van de verschillende social media kanalen. Je deed je best om zo goed mogelijk voor de dag te komen op die kanalen maar het was toch altijd maar afwachten hoe het uitpakte.

Jij hebt de regie in handen

Die tijd is gelukkig voorbij. Door een eigen podcastserie te starten heb je een tool in handen waar je zelf invloed op hebt. Jij hebt de regie in handen. Jij bepaalt wat je publiceert en wanneer. Veel mensen schuiven het starten van een podcast voor zich uit. Omdat ze niet goed weten hoe ze er aan moeten beginnen. Maar dat hóeft helemaal niet. Wij nemen je alles uit handen.

Lees ook: Daarom is een podcaststrategie onmisbaar

Zullen we samen werken aan jouw zichtbaarheid?

Niets is krachtiger dan jouw verhaal in jouw eigen podcastserie Het is dé manier om op een authentieke manier zichtbaar te zijn. Wil jij ook zichtbaar zijn met jouw verhaal? Laat ons jou helpen met het vertellen van jouw verhaal op een manier die authentiek is en verbindend werkt.

Neem contact met ons op.

Meld je aan en ontvang ons whitepaper 'Impact maken met een zakelijke podcast'

Je ontvangt regelmatig podcast tips in jouw mailbox. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je altijd weer afmelden. Lees ons Privacy Statement.

Meer
Inspiratie