Deze klanten gingen je al voor.

Zorgopname
Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis koos voor ons FullService Podcast Pakket. Met hen maken we de podcastserie Zorgopname die patiënten en medewerkers informeert over diverse facetten van de zorg in dit ziekenhuis in de mooie provincie Zeeland.


Samen in de Regio
Als samenwerkingspartner van Samen in de Regio maken we voor hen een podcastserie met hun partners over allerlei actuele maatschappelijke thema’s.


HUIS van Roosendaal
Voor de gemeente Roosendaal volgden we de transformatie van het oude Stadskantoor tot het duurzame HUIS van Roosendaal. De bijzondere manier van slopen, het creatief hergebruiken van (bijna) alle materialen en de nieuwe manier van werken maken deze podcast boeiend en inspirerend.


Over Recht Gesproken
Kort na de start in 2020 van hun podcast merkte het podcastteam van Kienhuis Hoving dat ze structuur en strategie misten. Ze schakelden ons in en kozen voor het Strategie Pakket. Inmiddels zijn ze heel veel mooie en succesvolle afleveringen verder.


Diagnostische Inzichten
Al tien jaar zorgt Diagnovum in samenwerking met huisartsen en specialisten de beste diagnostische zorg in de regio Midden-Brabant. In hun podcastserie brachten we huisartsen en specialisten bij elkaar en ontstonden mooie diagnostische inzichten. Diagnovum koos voor het FullService Podcast Pakket.


Suiker en het zoete leven van Maria van Loon
Ter ere van het jubileum van Roosendaal Danst maakten we een podcastserie rondom de voorstelling van Roosendaal Danst over Maria van Loon. Roosendaal Danst maakte gebruik van ons FullService Podcast pakket


Cultuurpraat
Cultuur Verbindt Roosendaal koos voor het FullService PodcastPakket. Met hen maakten we de serie Cultuurpraat die een goede en volledige indruk geeft van de vele werkzaamheden die zij verrichten voor het culturele veld in Roosendaal.


Leiderschap, Veranderkunde en Organisatieontwikkeling
Christian van den Berg downloadde ons e-boek: een podcast maken in 7 stappen en maakte gebruik van een adviesgesprek. Vervolgens ging hij zelf aan de slag met zijn podcast.


Het Fractiehuis
Als vrijwilligers van Streekomroep ZuidWest maken we elke week een politiek radioprogramma. De interviews zijn daarna ook beschikbaar in podcastvorm.


Mottes Ore
Joris Withagen volgde een VIP-dag bij ons en startte zijn eigen podcastserie over de Vastenavend in het Krabbegat. In het dagelijks leven is Krabbegat ook wel bekend als Bergen op Zoom.


All you feed is love
Diervoeding Tak en Goood wilden meer naamsbekendheid en ze wilden hun samenwerkingspartners en leveranciers een podium geven in hun podcast. Ze kozen voor het FullService Podcast Pakket. Door een staaltje vakkundig plannen namen we in twee dagen àlle afleveringen op.


Motivatiefabriek
Na een VIP-dag startte businesscoach Mandy Voncken haar eigen motiverende podcastserie.