Podcasts

Podcasts


Hieronder vind je al onze podcasts. Mis geen enkele aflevering door je te abonneren via de podcast-app van jouw keuze. Je vindt ons o.a. op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Soundcloud, Stitcher, Anchor, of abonneer je op onze podcast door op de knop hieronder te klikken. Je ontvangt dan een berichtje in je mailbox zodra wij een nieuwe podcast publiceren. Een podcast-abonnement is helemaal gratis.
In onze podcasts delen we handige tips met je over podcasten, zichtbaarheid en PR en er schuiven regelmatig interessante gasten aan.

Podcasten is voor ons een manier om ons netwerk uit te breiden, dichter bij onze doelgroep te komen, kennis te delen en onze eigen kennis te verrijken. Dat gunnen we jou ook. Wil jij zelf een podcast starten en heb je advies, inspiratie of concrete hulp nodig bij het produceren, publiceren en/of promoten van jouw podcast? Stuur ons dan even een berichtje door hier te klikken.Liana de Wit is growth manager bij Readly en woont in Stockholm. Readly kun je omschrijven als de Spotify onder de tijdschriften. Hoe combineert ze haar werk in Nederland met haar leven in Zweden?Hoe kun je nou zichtbaar worden met audio? Het kan écht. Luister maar!Waarom het soms beter is om niet te posten met een link op Facebook en hoe het dan wel moet…. dat vertellen we je in deze podcast.We praten met Daan en Lars van The Dutch Bears. The Dutch Bears is een groep jongeren die een grote eerbied en interesse hebben voor de Tweede Wereldoorlog en haar veteranen. Zij hebben o.a. documentaires gemaakt over de Polar Bears (de bevrijders van Roosendaal) en the 4th Canadian Armoured (de bevrijders van Bergen op Zoom).Hoe gaat paardencoaching in zijn werk? Is het zweverig? We onderzoeken het met Mandy Godschalk, paardencoach in haar bedrijf DoorZICHT coaching en training.
We praten ook over de haat-liefde verhouding die Mandy heeft met Facebook en ze leert ons welke 3 dingen van essentieel belang zijn voor natuurlijk leiderschap.Hoe zet je hashtags zó in dat ze je zichtbaarheid vergroten? En hoeveel hashtags gebruik je dan? Je ontdekt het in deze #podcast over #hashtags!Tekstschrijver Lorenza Verbaten vertelt hoe teksten bijdragen aan je zichtbaarheid en we ontdekken haar passie voor duurzaam koken. En chefkok Jacky vertelt over haar favoriete wintergerechten. Luister smakelijk!In deze podcast vertellen we jou waarom wij vinden dat zichtbaarheid begint op jouw persoonlijk LinkedIn profiel. Je krijgt antwoord op de vraag wat jij vandaag nog kunt doen om jouw profiel op LinkedIn te optimaliseren.Hoe zorg je er voor dat je opvalt in positieve zin? Door je eigen, herkenbare stijl te ontwikkelen. Hoe je dat aanpakt bespreken we in deze podcast.Wil je dat jouw berichten op social media door meer mensen gezien worden? In deze podcast geven we je tips waarmee je jouw bereik vergroot.In deze podcast op locatie zijn we te gast aan de keukentafel van Patrick Kicken. We praten met hem over radio, podcasten en over leven zonder stress.In deze podcast leer je Kitty en Paul een beetje beter kennen en ontdek je waarom zij zoveel energie krijgen van podcasten (en hoe podcast ook in jouw voordeel kan werken).In deze podcast op locatie zijn we te gast in Utrecht, Kitty en Paul gaan in gesprek met Benthe Bemelman.
In deze podcast op locatie zijn we te gast in het atelier van 2CREA8, Kitty en Paul gaan in gesprek met kunstenaarsechtpaar Frank en Karin Roks.
In deze podcast op locatie zijn we te gast in Over de Tong in Roosendaal, we gaan in gesprek met Robert Breedveld en Mark de Wit.
In deze podcast op locatie zijn we te gast in Over de Tong in Roosendaal, we gaan in gesprek met Bjorn Rommens en Tom Hopmans.
In het Klemtoon Media Podcastcafé vertellen Kitty en Paul hoe je in 5 stappen jouw zichtbaarheid kunt verbeteren.
Laat al je zintuigen prikkelen in deze podcast met Sophy van Pelt. Ze vertelt over haar nieuwe label World of Some en over de inspiratie die ze over de hele wereld opdeed en graag deelt met jou.
”Het grootste verschil tussen ooit en nu is dat je met 1 boodschap een veel groter bereik hebt. En je kunt die boodschap op meerdere kanalen kwijt”, zegt Frans Hendrikx van Omnisense in onze podcast. En juist dat maakt het ontzettend moeilijk voor ondernemers. Want hoe zoek je uit welk kanaal bij jou, bij jouw bedrijf en bij jouw boodschap past?
Jacqueline heeft al heel wat ondernemers geholpen om blijvend succesvol te zijn. In deze podcast geeft ze een supersimpele tip. Als je die tip vandaag nog toepast ga je per direct meer verdienen. Zo gemakkelijk kan het dus zijn. Ze vertelt ook over haar Verbindend Zakendoen-methode en hoe ze een deel van het jaar werkt vanuit het heerlijke Spanje.
Een jaar geleden zijn Schouwburg De Kring, het Tongerlohuys en CultuurCompaan samengevoegd. Op 8 juli 2017 is dit gevierd met het Storytelling Festival waar veel leuke verhalen werden gemaakt, verteld én gedeeld.
Eric van Hall is oprichter van en copywriter bij CopyRobin. In onze Klemtoon Media Business Podcast praten we met hem onder andere over LinkTinderen en de must van waardevolle content voor ondernemers.
Podcast bijeenkomst WoonZorgen Care Innovation Center West Brabant. Op woensdag 24 mei organiseerden het Care Innovation Center en de Gemeente Roosendaal de bijeenkomst WoonZorgen. Het thema van deze avond was de sterk veranderende woonwensen van vitale ouderen.
In april ’17 vond de 3e Maatschappelijke Beursvloer plaats georganiseerd door de Roosendaalse Uitdaging in samenwerking met de ondernemers van het Goede Doelen Ontbijt (GDO netwerk).
Door vallen en opstaan groeide Johan van Loenhout uit tot een ervaren ondernemersprofessional. Hij coacht startende en gevestigde ondernemers. Met zijn bedrijf Lokaal Inkopen stimuleert hij het winkelen bij en zaken doen met lokale en regionale ondernemers. Hij gaat graag naar Griekenland op vakantie en heeft door omstandigheden de laatste tijd een aantal series weggekeken. Normaal gesproken is hij niet zo’n tv-kijker. Hij luistert liever naar muziek of leest een goed boek.
Music, theater en mood dat zijn de hoofdbestanddelen van Issy Productions, het bedrijf van Ismène Elbers. In deze podcast praat ik met haar over creativiteit, passie, valkuilen, doorzettingsvermogen en ondernemen met gevoel. “Als jij dat onderbuikgevoel krijgt in goede of in slechte zin : vertrouw er maar op”.
Chantal van Spaendonck is directeur van het Care Innovation Center en werkt als projectleider voor Starterscentra West Brabant. In onze Klemtoon Media Business Podcast praten we met haar over (startende) ondernemers, het Huis van Morgen en lelijke eendjes. En ze geeft ook gelijk wat adviezen waar elke ondernemer wat aan heeft!
Rob van de Geijn van de Danstheaterwinkel in Roosendaal deelt handige tips over het ondernemerschap in de Klemtoon Media Business Podcast.